English
وب سایت موسسه تکیه گاه دانش، جامع ترین بانک اطلاعات تحصیل در ایتالیا - قطب جدید تحصیل در اروپا
تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
۱۳۹۶/۰۲/۰۵
.
login logo

 

 مدارک مورد نیاز برای پذیرش و ویزای تحصیلی روسیه

 مدارک مورد نیاز برای پذیرش

  

 

مدارک لازم برای اخذ پذیرش دوره زبان روسی (پادفک)

(برای دوره های ارائه شده به زبان روسی)

اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و گواهی ریز نمرات با تایید اداره کل آموزش و پرورش استان محل تحصیل و ترجمه رسمی با مهرهای قوه قضاییه و وزارت امورخارجه توسط یکی مترجمین رسمی روسی

گذرنامه 

عکس پرسنلی جدید تمام رخ با زمینه سفید ابعاد 3.5 * 4.5

  

 

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در مقطع لیسانس

(برای دوره های ارائه شده به زبان روسی)

گذراندن دوره زبان روسی پادفک

اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و گواهی ریز نمرات با تایید اداره کل آموزش و پرورش استان محل تحصیل و ترجمه رسمی با مهرهای قوه قضاییه و وزارت امورخارجه توسط یکی مترجمین رسمی روسی

گذرنامه (در خصوص دانش آموزان پسر که خدمت نظام وظیفه شان را طی نکرده اند، اخذ گذرنامه پس از دریافت پذیرش از دانشگاه مورد تایید وزارت علوم انجام می شود.)

عکس پرسنلی جدید تمام رخ با زمینه سفید ابعاد 3.5 * 4.5


 

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در مقطع فوق لیسانس

(برای دوره های ارائه شده به زبان انگلیسی)

رزومه کامل تحصیلی و کاری (CV) مطابق نمونه

اصل مدرک کارشناسی و گواهی ریز نمرات با تایید اداره مرکزی دانشگاه تحصیل و ترجمه رسمی با مهرهای قوه قضاییه و وزارت امورخارجه توسط یکی از مترجمین رسمی روسی

توصیه‌نامه استاد: از حداقل یک یا دو نفر از اساتید قبلی داوطلب با مضمون گواهی نمودن توانایی متقاضی برای با موفقیت به پایان بردن دوره

انگیزه نامه (Letter of Motivation): در حداکثر دو صفحه ای به زیان انگلیسی که بیانگر تمایل دانشجو به تحصیل در رشته مورد نظر باشد.

دارا بودن مدرک زبان انگلیسی با سطح حداقل متوسط با بالای (Intermediate) ، معادل IELTS 6 آکادمیک یا Toefl iBT بانمره 80 و یا MCHE وزارت علوم با نمره 70 و یا TOLIMO سازمان سنجش با نمره 560.

گذرنامه (در خصوص دانش آموزان پسر که خدمت نظام وظیفه شان را طی نکرده اند، اخذ گذرنامه پس از دریافت پذیرش از دانشگاه مورد تایید وزارت علوم انجام می شود.)

عکس پرسنلی جدید تمام رخ با زمینه سفید ابعاد 3.5 * 4.5 (مطابق با چارچوب ویزای شنگن)

  

 

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در مقطع دکتری به زبان روسی

گذراندن دوره زبان روسی پادفک

رزومه کامل تحصیلی و کاری (CV) مطابق نمونه

اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد و گواهی ریز نمرات دو مقطع با تایید اداره مرکزی دانشگاه تحصیل و ترجمه رسمی با مهرهای قوه قضاییه و وزارت امورخارجه توسط یکی از مترجمین رسمی روسی

توصیه‌نامه استاد: از حداقل یک یا دو نفر از اساتید قبلی داوطلب با مضمون گواهی نمودن توانایی متقاضی برای با موفقیت به پایان بردن دوره

انگیزه نامه (Letter of Motivation): در حداکثر دو صفحه ای به زیان انگلیسی که بیانگر تمایل دانشجو به تحصیل در رشته مورد نظر باشد.

طرح تحقیقاتی پیشنهادی (Research Proposal) در 3 الی 4 صفحه در زمینه تحقیقاتی مورد نظر

خلاصه موضوع پایان نامه فوق لیسانس به زبان انگلیسی در یک الی دو صفحه

مقالات و انتشارات به چاپ رسیده در ژورنال ها و کنفرانس های داخلی و خارجی به همراه خلاصه آنها به زبان انگلیسی

گذرنامه (در خصوص دانش آموزان پسر که خدمت نظام وظیفه شان را طی نکرده اند، اخذ گذرنامه پس از دریافت پذیرش از دانشگاه مورد تایید وزارت علوم انجام می شود.)

عکس پرسنلی جدید تمام رخ با زمینه سفید ابعاد 3.5 * 4.5 (مطابق با چارچوب ویزای شنگن)

 توضیح: برای برخی از دانشگاه ها و مقاطع ممکن است به مدارک دیگری نیز لازم باشد.

 


مدارک مربوط به ویزا

 

 

مدارک لازم برای ویزا 
مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری

ترجمۀ شناسنامه به زبان روسی

2 قطعه عکس 3 در 4 رنگی پشت نویسی شده

اصل گذرنامه و یک نسخه کپی

- مبلغ ویزای عادی (چهار الی بیست روز کاری): 267.500 تومان

- مبلغ ویزای فوری (یک الی سه روز کاری): 453.500 تومان

اصل دعوت نامه از طرف دانشگاه

دعوتنامه از اداره مهاجرت روسیه (پریگلاشنیه)

فرم ویزا

 

 تذکر 1: مدارک لازم برای دریافت روادید ممکن است به جز موارد زیر، مدارک دیگری نیز خواسته شود.

 

 

contact us :
(4 خط) 88207093
09199090441
contact us : tkdanesh@gmail.com
ideh nama
کلیه حقوق اطلاعات این سایت برای موسسه تکیه گاه دانش محفوظ می باشد