English
وب سایت موسسه تکیه گاه دانش، جامع ترین بانک اطلاعات تحصیل در ایتالیا - قطب جدید تحصیل در اروپا
تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
۱۳۹۶/۰۷/۰۳
.
login logo

ویزای استرالیا

فهرست انواع ویزای تحصیلی استرالیا
دوره های زبان (دسته ی ۵۷۰)
مدارس (دسته ی ۵۷۱)
دوره های فنی حرفه ای (دسته ی ۵۷۲)
دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد (دسته ی ۵۷۳)
دوره های کارشناسی ارشد تحقیقاتی و دکترا (دسته ی ۵۷۴)


ویزای ارزیابی ساده شده (SVP)

SVP که مخفف Streamlined Visa Processing است، ابتکار دولت استرالیا برای اطمینان از روند درخواست سریع تر و ساده تر ویزا برای کسانی که واجد شرایط هستند می باشد.


مدارک مورد نیاز برای ویزای استرالیا

 

عکس پاسپورتی متقاضی و همراهان (2 عدد)

کپی رنگی صفحه اول پاسپورت متقاضی و همراهان

کپی روادید کشورهای دیگر 

اصل و ترجمه شناسنامه متقاضی و همراهان

اصل و ترجمه سند ازدواج(در صورت تاهل)

اصل و ترجمه رسمی مدرک تحصیلی و ریز نمرات متقاضی و همراهان

نامه سوابق شغلی و تحصیلی (رزومه) متقاضی و همراهان

اصل مدرک آیلتس یا سایر مدارک پذیرفته شده

مدارک مالی

ترجمه رسمی شناسنامه ضامن

تعهد محضری ضامن

گزارش گردش حساب سه ماهه گذ شته ضامن و یا متقاضی معادل 18.640دلار استرالیا

(حساب موردنظر باید مربوط به یکی از بانک های رسمی و مورد تایید بانک مرکزی باشد و موسسات مالی و اعتباری، تعاونی ها و ... که فاقد نام "بانک" هستند برای ارائه ضمانت مالی قابل فبول نیستند)

مدارک دال بر محل کسب در آمد

تکمیل فرمهای مربوطه

نامه پذیرش

رسید پرداخت هزینه سفارت استرالیا

گواهی عدم سوء پیشینه


* برای مقطع دبیرستان مدرک آیلتس اجباری نیست.

* دریافت ویزا بین 12 الی 18 هفته از زمان تشکیل پرونده زمان میبرد.



 

contact us :
(4 خط) 88207093
09199090441
contact us : tkdanesh@gmail.com
ideh nama
کلیه حقوق اطلاعات این سایت برای موسسه تکیه گاه دانش محفوظ می باشد