English
وب سایت موسسه تکیه گاه دانش، جامع ترین بانک اطلاعات تحصیل در ایتالیا - قطب جدید تحصیل در اروپا
تمامی کالاها و خدمات این فروشگاه، حسب مورد دارای مجوزهای لازم از مراجع مربوطه می باشند و فعالیتهای این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران است.
۱۳۹۵/۱۲/۰۶
.
login logo

 مدارک مورد نیاز برای اخذ پذیرش

برای دوره های ارائه شده به زبان انگلیسی

 مقطع لیسانس

 

رزومه کامل تحصیلی و کاری (CV) مطابق نمونه

اصل مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی و گواهی ریز نمرات با تایید اداره کل آموزش و پرورش استان محل تحصیل و ترجمه رسمی با مهرهای قوه قضاییه و وزارت امورخارجه توسط یکی از شش مترجم رسمی مورد تایید سفارت ایتالیا + نامه تاییدیه تحصیلی درخواست شده از دفتر پیشخوان دولت

گواهی ارزشیابی مدارک تحصیلی صادر شده از سفارت ایتالیا (Dichiarazione Di Valore) مبنی بر مطابقت سطح تحصیلات دانشجو با سطح مشابه آن درکشور ایتالیا.

انگیزه نامه (Letter of Motivation): در حداکثر دو صفحه به زبان انگلیسی که بیانگر تمایل دانشجو به تحصیل در رشته مورد نظر باشد.

دارا بودن مدرک زبان انگلیسی با سطح حداقل متوسط با بالای (Intermediate) ، معادل IELTS 6 آکادمیک یا Toefl iBT بانمره 80 

گذرنامه (در خصوص دانش آموزان پسر که خدمت نظام وظیفه شان را طی نکرده اند، اخذ گذرنامه پس از دریافت پذیرش از دانشگاه مورد تایید وزارت علوم انجام می شود.)

عکس پرسنلی جدید تمام رخ با زمینه سفید ابعاد 3.5 * 4.5 (مطابق با چارچوب ویزای شنگن)


 

 

 مقطع فوق لیسانس

 

رزومه کامل تحصیلی و کاری (CV) مطابق نمونه

ترجمه گواهی دیپلم و پیش دانشگاهی و ریز نمرات دو مقطع به زبان ایتالیایی + تاییده تحصیلی درخواست شده از دفتر پیشخوان دولت

اصل مدرک کارشناسی و گواهی ریز نمرات با تایید اداره مرکزی دانشگاه تحصیل و ترجمه رسمی با مهرهای قوه قضاییه و وزارت امورخارجه توسط یکی از شش مترجم رسمی مورد تایید سفارت ایتالیا

گواهی ارزشیابی مدارک تحصیلی صادر شده از سفارت ایتالیا (Dichiarazione Di Valore) مبنی بر مطابقت سطح تحصیلات دانشجو با سطح مشابه آن درکشور ایتالیا.

توصیه‌نامه استاد: از حداقل یک یا دو نفر از اساتید قبلی داوطلب با مضمون گواهی نمودن توانایی متقاضی برای با موفقیت به پایان بردن دوره

انگیزه نامه (Letter of Motivation): در حداکثر دو صفحه ای به زیان انگلیسی که بیانگر تمایل دانشجو به تحصیل در رشته مورد نظر باشد.

دارا بودن مدرک زبان انگلیسی با سطح حداقل متوسط با بالای (Intermediate) ، معادل IELTS 6 آکادمیک یا Toefl iBT بانمره 80 

گذرنامه (در خصوص دانش آموزان پسر که خدمت نظام وظیفه شان را طی نکرده اند، اخذ گذرنامه پس از دریافت پذیرش از دانشگاه مورد تایید وزارت علوم انجام می شود.)

عکس پرسنلی جدید تمام رخ با زمینه سفید ابعاد 3.5 * 4.5 (مطابق با چارچوب ویزای شنگن)

 

 

 

 

مقطع دکتری

رزومه کامل تحصیلی و کاری (CV) مطابق نمونه

ترجمه گواهی دیپلم و پیش دانشگاهی و ریز نمرات دو مقطع به زبان ایتالیایی (طبق اطلاعیه اخیر سفارت ایتالیا)
اصل مدرک کارشناسی و کارشناسی ارشد و گواهی ریز نمرات دو مقطع 
با تایید اداره مرکزی دانشگاه تحصیل و ترجمه رسمی با مهرهای قوه قضاییه و وزارت امورخارجه توسط یکی از شش مترجم رسمی مورد تایید سفارت ایتالیا

گواهی ارزشیابی مدارک تحصیلی صادر شده از سفارت ایتالیا (Dichiarazione Di Valore) مبنی بر مطابقت سطح تحصیلات دانشجو با سطح مشابه آن درکشور ایتالیا.

توصیه‌نامه استاد: از حداقل یک یا دو نفر از اساتید قبلی داوطلب با مضمون گواهی نمودن توانایی متقاضی برای با موفقیت به پایان بردن دوره

انگیزه نامه (Letter of Motivation): در حداکثر دو صفحه ای به زیان انگلیسی که بیانگر تمایل دانشجو به تحصیل در رشته مورد نظر باشد.

طرح تحقیقاتی پیشنهادی (Research Proposal) در 3 الی 4 صفحه در زمینه تحقیقاتی مورد نظر

خلاصه موضوع پایان نامه فوق لیسانس به زبان انگلیسی در یک الی دو صفحه

مقالات و اننشارات به چاپ رسیده در ژورنال ها و کنفرانس های داخلی و خارجی به همراه خلاصه آنها به زبان انگلیسی

دارا بودن مدرک زبان انگلیسی با سطح حداقل متوسط با بالای (Intermediate) ، معادل IELTS 6 آکادمیک یا Toefl iBT بانمره 80 

گذرنامه (در خصوص دانش آموزان پسر که خدمت نظام وظیفه شان را طی نکرده اند، اخذ گذرنامه پس از دریافت پذیرش از دانشگاه مورد تایید وزارت علوم انجام می شود.)

عکس پرسنلی جدید تمام رخ با زمینه سفید ابعاد 3.5 * 4.5 (مطابق با چارچوب ویزای شنگن)

 

توضیح: برای برخی از دانشگاه ها و مقاطع ممکن است به مدارک دیگری نیز لازم باشد.


 مدارک مربوط به ویزا

 

مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و دکتری به زبان انگلیسی

 ویرایش 29 اردیبهشت 1395

اصل مدرک دیپلم  و پیش دانشگاهی به همراه ریز نمرات هر دو مقطع، ترجمه شده به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امور خارجه و دادگستری

ترجمه  اصل مدرک لیسانس (و فوق لیسانس برای متقاضیان مقطع دکتری) به همراه ریزنمراتکامل به زبان ایتالیایی با مهر تایید وزارت امور خارجه و دادگستری

ترجمۀ شناسنامه به زبان ایتالیایی

اصل و کپی یکی از انواع گواهی های زبان انگلیسی با نمرات قید شده:

IELTS  (Academic)       6

MCHE                       70

TOLIMO                  560

TOEFL pBT              451

TOEFL iBT                80

شرح دروس اخذ شده دوره لیسانس (برای متقاضیان مقطع فوق لیسانس) به زبان ایتالیایی یا انگلیسی

6 قطعه عکس 3.5 در 4.5 سانتی متر رنگی و پشت نویسی شده به زبان انگلیسی(با چارچوب ویزای شنگن : زمینه عکس سفید ،گردی صورت باید 2/3 کادر تصویر را در بر بگیرد - فاصله دو چشم حداقل 10 میلی متر باشد ) 

اصل گذرنامه  ( اعتبار پاسپورت می بایست حداقل تا پایان سپتامبر سال 2017 باشد ) 

دو نسخه از پذیرش دانشگاه

فرم پر شده درخواست روادید (با الصاق یک قطعه عکس )

کپی رزرو بلیط یا اصل بلیط به مقصد ایتالیا از تاریخ  15 تا 30 آگوست

رزرو هتل از اولین روز تاریخ بلیط تا حداقل 10 روز اول اقامت

تمکن مالی (برگرفته از اعلامیه سفارت ایتالیا)

مبلغ 7.500 یورو به ازای هر سال تحصیل در ایتالیا (برای مثال: فوق لیسانس معال 15.000 یورو میباشد) به حساب شخص دانشجو یا یکی از والدین دانشجو. معادل مبلغ فوق به ریال یا به دلار آمریکا نیز پذیرفته میشود. 
ارائه گردش مالی سه ماهه الزامی میباشد

دو نسخه کپی از صفحه اول پاسپورت و پذیرش به همراه یک نسخه کپی از کلیه مدارک تحصیلی به همراه کپی از صفحات فارسی

نامه تاییدیه تحصیلی برای مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی

مبلغ 50 یورو جهت صدور ویزا در روز تحویل مدارک دریافت میشود. 


تذکر 1
: مدارک لازم برای دریافت روادید ممکن است به جز موارد زیر، مدارک دیگری نیز خواسته شود.

تذکر 2:لازم به ذکر است که برای صدور ویزا اصل مدارک تحصیلی دانشجو مورد نیاز است .چنانچه هنگام تشکیل پرونده ویزا، مدرک شما موقت باشد، می بایست تا زمان صدور ویزا اصل مدرک خود را به سفارت تحویل دهید.

تذکر 3: متقاضیانی که مدرک تحصیلی مقطع قبلی خود را در کشور دیگری غیر از ایران دریافت نموده اند ، پس از دریافت نامه پذیرش، جهت تشکیل پرونده ویزا در سفارت ایران می بایست ابتدا مدرک تحصیلی قبلی شان را توسط کنسولگری همان کشور مورد ارزشیابی قرار دهند تا بتوانند در کشور دیگری تشکیل پرونده ویزا دهند.


contact us :
(4 خط) 88207093
09199090441
contact us : tkdanesh@gmail.com
ideh nama
کلیه حقوق اطلاعات این سایت برای موسسه تکیه گاه دانش محفوظ می باشد